Training & workshops

De basis voor blijvende verandering

Masterclass ‘Kaizen Leader voor green en black belts’

Ben je regelmatig leider, facilitator of deelnemer aan Kaizen events en wil je je graag verder ontwikkelen als een sterke problem solver, inspirator en facilitator? Neem dan deel aan onze Kaizen Leader masterclass!

Masterclass ‘Betrokkenheid in Verandering’

Ben je als manager of veranderaar bezig om verandering te realiseren? Ervaar je dat je er vooral zelf aan moet trekken? Wil je dat medewerkers mee gaan bouwen en je werk als verandermanager leuker en makkelijk wordt? Dan is dit de training voor jou!

Workshop prestatiesturing

Ben jij die manager die wil presteren? Wil je dat medewerkers je helpen je doel te bereiken? Wil je een team dat met elkaar bespreekt hoe ze hun doelen kunnen halen? Schrijf je dan snel in met je team in voor deze workshop!

Training ‘betrokken bij een constant veranderende organisatie’

Ben je als medewerker ‘verander-moe’. Vind je dat verandering vaak ongewenst is en je werkplezier verpest? En wil je meer invloed op verandering? Volg dan deze 1-daagse training.

Modulaire aanpak: Een high performing Agile team in 14 weken

Wil je de dienstverlening van je team beter laten aansluiten op klantbehoeftes? Wil je starten met een nieuw team of heb je een team dat klaar is voor een boost? Of wil je ervaring opdoen met het ontwikkelen van multidisciplinaire teams? Met behulp van de nieuwste methodieken bouwen we met jou een high performing Agile team.

Trainingen op maat

Bovenstaand aanbod is een greep uit ons assortiment. Wij zijn naast veranderexperts, ervaren in operational excellence, Lean, Agile, (team)coaching en organisatiepsychologie. Neem contact op voor een training op maat.