Masterclass ‘Kaizen Leader voor green en black belts’

De praktische training voor ervaren green en black belts die graag meer impact willen realiseren tijdens (online) Kaizen events.

Ben je regelmatig leider, facilitator of deelnemer aan Kaizen events en wil je je graag verder ontwikkelen als een sterke problem solver, inspirator en facilitator? Vind je dat Kaizen events vaak minder succesvol zijn doordat de voorbereiding en facilitering beter kan, maar weet je niet precies hoe? Meld je dan aan voor onze 4-daagse Kaizen Leader training. Aan de hand van boeiende cases, oefeningen en theorie, leren we je in vier dagen vol zelfvertrouwen en nieuwe inzichten jouw verbetersessies goed te leren leiden!

“Signific heeft bij ons voorgedaan hoe je Kaizen events kan leiden. De training die zij daarnaast aanbieden om dit zelfstandig te kunnen is niet alleen nuttig maar ook enorm inspirerend!”
Deelnemer Kaizen Leader Masterclass 2020

Welke vragen behandelen we in deze training?

  • Hoe bereid je een Kaizen event goed voor, wat zijn de belangrijkste checks die je moet afvinken?
  • Hoe structureer je discussies tijdens een Kaizen event?
  • Hoe vorm je een team en begeleid je het Kaizen team door de verandercurve?
  • Hoe zorg je ervoor dat er uiteindelijk consensus ontstaat over de voornaamste conclusies en verbeteracties
  • Hoe zorg je voor actiegerichtheid tijdens een Kaizen event, en hoe zorg je ervoor dat iedereen actief meewerkt?
  • Welke werkvormen kan je toepassen om goede voortgang te houden en succesvol af te sluiten

Na deze training ga je anders tegen je rol als Kaizen Lead aankijken. Ken je de Kaizen aanpak inhoudelijk goed, maar wil je vooral leren om samen met deelnemers deze methode goed te gebruiken, dan is deze 4-daagse training echt iets voor jou!

Aanmelden voor deze masterclass

Deze 4-daagse training wordt incompany gegeven. De eerste en derde dag staat theorie en korte oefeningen centraal, tijdens dag twee en vier gaat het om het oefenen als facilitator op basis van een fictieve case. De vier trainingsdagen kunnen ingepland worden, afhankelijk van de mogelijkheden of wensen van de klant.  Na afloop van de training kunnen deelnemers on the job coaching krijgen indien gewenst.