• darkblurbg

Wil je weten wie wij zijn en wat ons drijft?

Signific is het nieuwe verandermanagement

Signific verbindt uitstekende consultancy met innovatief change management. Wij ontwerpen de toekomst niet alleen op papier, maar brengen het in praktijk samen met medewerkers. Daarin hebben we oog voor de betekenis van een verandering voor medewerkers. Wij verbinden ons ook met andere business partners om zo maximaal onze klanten tot dienst te zijn. Wij verbinden tenslotte het beste van verschillende werelden, ook door de personen die wij zijn.

Onze visie

Vaak zie je mensen zonder plezier naar hun werk gaan. De wil om echt te presteren, de klant goed te bedienen of iets nieuws te creëren voor je organisatie lijkt te ontbreken. Wij geloven juist dat betrokkenheid van mensen bij hun werk en organisatie juist leidt tot excellente prestaties, blije klanten en medewerkers. Wij geloven ook dat deze betrokkenheid wel degelijk goed te beïnvloeden is. Wij zien echter dat organisatie daar vaak weinig oog voor hebben, laat staan concreet iets aan doen.

Onze ideeën over hoe organisaties beter kunnen presteren.

Wil je weten hoe Signific aankijkt tegen prestatie verbetering van organisaties? Wil je leren hoe wij verandermanagement vernieuwd hebben?

Contact met ons?

We ontmoeten je graag! Laat gerust je gegevens achter of bel ons.