Training is de basis voor een blijvende prestatie verbetering

Bekijk hieronder al onze trainingen. 

Masterclass ‘Engagement en Change'

Ben je als manager of veranderaar bezig om verandering te realiseren? Vind je dat de teams waarmee je werkt de verandering omarmen, of ervaar je dat je er vooral zelf aan moet trekken? Hoe fijn zal het zijn als je merkt dat medewerkers echt betrokken zijn bij de benodigde verandering. Zodra dit een feit is zal je merken dat jouw  werk als verandermanager leuker en makkelijker wordt.


Training ‘betrokken bij een constant veranderende organisatie’

ben je als medewerker ‘verander-moe’. Vindt je dat verandering vaak ongewenst is en je werkplezier verpest? Volg dan deze 1-daagse training. Zeker aan de vooravond van een grote verandering, zal deze training helpen om effectief een positieve invloed uit te oefenen op je omgeving en verandering te gebruiken als een kans in plaats van te zien als een bedreiging.


Agile basis training

Werk je projectmatig of ben je dagelijks bezig met het doorvoeren van verandering in je organisatie? Dan is kennis van Agile essentieel. Agile is dé methode die steeds meer organisaties gebruiken om met meer klantfocus sneller veranderingen te implementeren.


Masterclass: hoe krijg je high performing Agile teams?

Misschien weet je al veel van het Agile gedachtengoed. Mogelijk werk je al langer als scrum master in een scrum team. Deze masterclass gaat niet over de basis van Agile, maar juist over de vraag hoe je Agile echt laten werken in jouw team of organisatie.

Contact met ons?

We ontmoeten je graag! Laat gerust je gegevens achter of bel ons.